16 Reviews

Bestrating

Bestrating Laten Aanleggen In Uw Tuin? Wij Staan Voor U Klaar!

Bent u op zoek naar een ervaren groenvoorzieningsbedrijf in Breda en omstreken voor het aanleggen van bestrating? Gijsen Groen heeft meer dan 50 jaar ervaring en staat klaar om uw (sier)bestrating aan te leggen!

Google Reviews

4.5

Gratis Offerte Voor Bestrating Aanleggen

Bestrating Aanleggen Met Gijsen Groen

Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring met bestrating. Deze ervaring omvat onder andere het bestraten van opritten, parkeerplaatsen, herbestrating en het bestraten van tuinen. Wij hebben een vast team van 16 ervaren vakmensen, die klaar staan voor uw project. 

Een project beginnen bij Gijsen Groen begint met een kennismaking waarin wij al uw wensen vaststellen en de details van uw bestrating noteren. Vervolgens zullen wij op basis van dit gesprek een offerte opstellen en u deze toesturen. Zodra u akkoord gaat met de offerte plannen we het project en zullen we beginnen met uw bestrating op afgesproken datum. 

We hechten veel waarde aan hoge kwaliteit en goede communicatie tijdens elk project en staan klaar voor elke vorm van bestrating van klein tot groot. Wij zijn uw ervaren partner voor bestrating in Breda en omstreken!

Garant Voor Hoge Kwaliteit Bestrating!

Bij Gijsen Groen kunt u terecht voor elke soort bestrating. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring hierin en kunnen met ons team van 16 vakmensen gemakkelijk gehele parkeerplaatsen en tuinen naar uw wensen bestraten. 

Voor tuinen zijn er verschillende soorten sierbestrating. Als u nog niet helemaal zeker weet welke soort bestrating het beste in uw tuin past kunnen wij u hier ook in steunen. Wij kunnen voor u volledige tuinontwerpen realiseren, maar natuurlijk ook passend advies voor wat het beste bij de rest van uw tuin past. 

Bij Gijsen Groen staan we garant voor ons werk, we leveren hoge kwaliteit en geven u een garantie na afloop van het werk. Daarnaast doen we natuurlijk een kwaliteitscheck om te verzekeren dat u tevreden bent en alles naar wensen is voor uw nieuwe bestrating.

Met Meer Dan 50 Jaar Ervaring In Sierbestrating Aanleggen Staan Wij Voor U Klaar!

Onze Projecten

Onze Reviews

4,5 van de 5 sterren google reviews!

Voordelen Van Bestrating In Uw Tuin

Bestrating in uw tuin brengt verschillende voordelen met zich mee. Hieronder hebben wij er een aantal op een rijtje gezet.

1. Bestrating in uw tuin bespaart u veel onderhoudswerk. Tegels zijn een stuk makkelijker te onderhouden dan gras of andere beplanting. Daarnaast is onkruid verwijderen ook een stuk makkelijker en gaat goed gelegde bestrating lang mee.

2. Door bestrating in uw tuin te laten leggen kan u uw leefruimte uitbreiden. Een betegeld terras biedt u bijvoorbeeld een plek voor tuinmeubilair, een barbecue of een buitenkeuken. Dit is uitstekend voor als u in de zomer lekker met uw familie wilt gaan barbecueën.

3. Bestrating in uw tuin laten leggen geeft u meer speling bij het ontwerpen van uw tuin. Er zijn namelijk veel verschillende soorten bestrating en veel keuze in kleur. Met bestrating kunt u uw tuin volledig naar uw persoonlijke smaak inrichten.

Een Strak En Moderne Uitstraling In Uw Tuin, Dit Kan Met Sierbestrating!

Onze Werkwijze Voor Bestrating

Bestrating laten leggen bij Gijsen Groen begint bij het kennis maken en vaststellen van al uw wensen. Op basis van uw wensen en de details van het project maken wij een offerte. Als u hiermee akkoord gaat bespreken we de planning en kunnen we gaan beginnen met uw project.

Kennismaken & Wensen Vaststellen

Volledig Gratis Offerte

Akkoord Offerte & Planning Project

Start van uw Project

Oprit Bestraten Met Gijsen Groen

Een oprit bestraten begint bij het maken van een duidelijk ontwerp, zodat alles volledig naar wens uitgevoerd wordt. Tijdens het ontwerpen van de oprit is het erg belangrijk dat er rekening gehouden wordt met waterafvoer, zodat er geen diepe plassen ontstaan op uw oprit.

Als u het materiaal voor de bestrating van uw oprit gekozen heeft en het ontwerp klaar is, gaan we beginnen met het voorbereiden van de grond. Dit omvat onder andere het verwijderen van de oude oprit en de juiste diepte uitgraven voor de nieuwe oprit. Zodra de grondvoorbereiding klaar is, kunnen we beginnen met het bestraten van uw nieuwe oprit. Als de bestrating voor uw nieuwe oprit gelegd is gaan we verder met het vullen en aftrillen van de voegen, hierdoor blijft alles goed op zijn plek liggen.

De laatste stap is het reinigen van uw nieuwe oprit en samen met u het resultaat bekijken om te verzekeren dat u tevreden bent. Als alles goed is, kunt u gaan genieten van uw nieuwe oprit!

Met trots hebben wij...

Jaar Ervaring
0 +
Succesvolle Projecten
0 +
Gemotiveerde Werknemers
0 +

Onze Recente Projecten

Het laatste nieuws & informatieve artikelen

Oprit Of Tuin Bestraten? Bij Gijsen Groen Bent U Aan Het Juiste Adres!