16 Reviews

Grondwerk

Met meer dan 50 jaar ervaring in grondwerk staan wij voor u klaar!

Grondwerk is de start van veel bouwprojecten. Met meer dan 50 jaar ervaring en een team van 16 man sterk kunnen wij elke soort grondwerk voor u realiseren. Gijsen Groen is uw ervaren grondwerker in Breda en omstreken! 

Google Reviews

4.5

Gratis Offerte Voor Grondwerk

Grondwerk Met Gijsen Groen

Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring met grondwerk. Dit omvat grondwerk van klein tot groot, bijvoorbeeld voor woningbouw, infra, maar ook voor het verbouwen van tuinen. Wij hebben een vast team van 16 ervaren vakmensen dat klaar staat om het grondwerk voor uw project tot in de puntjes uit te voeren.

Een project starten voor het verrichten van grondwerk begint met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek stellen wij al uw wensen vast en noteren we alle details van het project. Op basis van dit gesprek zal u vervolgens een offerte ontvangen. Als u hiermee akkoord gaat kunnen we de planning gaan doorspreken en op afgesproken datum beginnen met het grondwerk voor uw tuin of aanbouw.

Grondwerk is de start van elk groot bouwproject. Bij woningbouw is grondwerk bijvoorbeeld van essentieel belang voor de fundering van de huizen. Ook bij infra (grond-, weg- en waterbouw) is grondwerk de eerste stap. Grondwerk voor infra moet zorgvuldig uitgevoerd worden door ervaren vakmensen. Als grondwerk verkeerd uitgevoerd wordt kan dit grote gevolgen hebben, bijvoorbeeld overstromingen of instortingen door slechte fundering. Als u op zoek bent naar een bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in grondwerk bent u bij Gijsen Groen aan het juiste adres. Wij zijn uw grondwerker in Breda en omstreken!

Grondwerk Voor Infrastructuur

Grondwerk voor infrastructuur omvat veel verschillende activiteiten. Al deze activiteiten moeten zorgvuldig door experts uitgevoerd worden, omdat de gevolgen voor slecht uitgevoerd grondwerk groot kunnen zijn. De eerste stap bij grondwerk voor infrastructuur is een topografisch onderzoek, dit omvat het onderzoeken van de bodem en het in kaart brengen van andere belangrijke elementen in de omgeving.

De volgende stappen kunnen verschillen van wat voor soort infrastructuurproject het is. Infrastructuur bestaat uit grond, water en wegenbouw en de werkwijze hiervoor is dus niet altijd hetzelfde. Er zijn een aantal activiteiten die bij elk infrastructuurproject voorkomen, bijvoorbeeld het verwijderen van overtollige grond en andere obstakels op het bouwterrein. Daarnaast worden er ook uitgravingen gedaan voor funderingen, wegen en andere structurele elementen en indien nodig ook grond aangevuld voor bijvoorbeeld ophogingen van de grond.

Er komt veel kijken bij grondwerk voor infrastructuur en de werkwijze is niet altijd hetzelfde. Om meer te weten te komen over grondwerk voor infrastructuur kunt het beste contact met ons opnemen en een afspraak maken om verdere details over het project te bespreken. Bij Gijsen Groen bent u bij het juiste adres voor klein tot groot grondwerk. Wij zijn uw bedrijf in Breda en omstreken voor grondwerk, wij staan voor u klaar!

Wij leveren professioneel grondwerk voor zowel kleine als grote projecten!

Onze Projecten

Onze Reviews

4,5 van de 5 sterren google reviews!

Grondwerk In Uw Tuin Verrichten

Vrijwel elke vorm van grondwerk begint met een bodemonderzoek, grondwerk voor een tuin is hier geen uitzondering op. Een bodemanalyse is uiterst belangrijk om te uit te voeren, aangezien dit helpt bij het kiezen van geschikte planten en het uitvoeren van eventuele verbeteringen aan de grond.

Zodra het onderzoek gedaan is gaan we onkruid verwijderen en vervolgens verbeteringen aan de grond aanbrengen. Dit omvat onder andere het aanbrengen van organisch materiaal zoals compost om de bodemstructuur te verbeteren en de voedingswaarde te verhogen. Wanneer dit gedaan is, gaan we een vlak oppervlak creëren en in het geval van bestrating grond uitgraven voor het leggen van de tegels.

Voor het plaatsen van nieuwe planten in uw tuin worden plantgaten gegraven. Bij het graven van plantgaten moet er rekening gehouden worden met de specificaties van de planten en moet er organisch materiaal toegevoegd worden. Als u op zoek bent naar een bedrijf met veel ervaring in grondwerk voor tuinen, dan bent u bij Gijsen Groen aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring met grondwerk voor tuinen en staan voor u klaar!

Gijsen Groen Is Uw Ervaren Partner voor grondwerk in Breda en omstreken!

Onze Werkwijze Voor Grondwerk

Een project bij Gijsen Groen begint bij het kennis maken en vaststellen van al uw wensen. Op basis van uw wensen en de details van het project maken wij een offerte. Als u hiermee akkoord gaat bespreken we de planning en kunnen we gaan beginnen met uw project.

Kennismaken & Wensen Vaststellen

Volledig Gratis Offerte

Akkoord Offerte & Planning Project

Start van uw Project

Grondwerk Voor Woningbouw

Grondwerk voor woningbouw moet ten allen tijde door experts uitgevoerd worden om grote gevolgen te voorkomen. Grondwerk voor woningbouw begint bij een grondig onderzoek van de bodem, hierbij wordt er gekeken naar de bodemgesteldheid en draagkracht. Als alles goed onderzocht is, starten we met het verwijderen van overtollige grond en obstakels van het bouwterrein en starten we daarna met het uitgraven van de fundering.

De volgende stap is een vlak oppervlak creëren en indien nodig de grond ophogen. Alleen het creëren van een vlak oppervlak is niet genoeg, want deze moet vervolgens nog verdicht worden. Als dit niet gedaan wordt is er kans op verzakking. Door hevige regen kunnen er diepe plassen ontstaan op de bouwplaats, om deze reden is het van essentieel belang om een goed afwateringsysteem aan te leggen. Hier voorkom je dat water zich op een plek gaat ophopen.

De laatste stap is het aanleggen van leidingen en riolering. Daarnaast wordt de grond op dit moment ook klaargemaakt voor de fundering, zoals het storten van beton. Wanneer al deze dingen gedaan zijn kan de woningbouw beginnen.

Met trots hebben wij...

Jaar Ervaring
0 +
Succesvolle Projecten
0 +
Gemotiveerde Werknemers
0 +

Onze Recente Projecten

Het laatste nieuws & informatieve artikelen

Grondwerkzaamheden in Breda of omstreken? Gijsen Groen Staat voor u klaar!