16 Reviews

Tuinaanleg

Nieuwe Tuin Laten Aanleggen En Ontwerpen? Wij Staan Voor U Klaar!

Op zoek naar een hoveniers die veel ervaring heeft en hoge kwaliteit werk levert? Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in tuinaanleg en ontwerp en staan klaar uw tuin tot in de puntjes te verzorgen!

Google Reviews

4.5

Gratis Offerte Voor Tuinaanleg & Ontwerp

Tuinontwerp Laten Maken

Een tuinontwerp laten maken begint bij het bepalen van uw wensen en het grondig onderzoek van de tuin. Wij kunnen u helpen bij het maken van een prachtig tuinontwerp, maar dit begint bij een kennismakingsgesprek waarin wij al uw wensen identificeren. Vervolgens zullen wij uw tuin komen bekijken om u advies te geven over wat mogelijk is voor uw nieuwe tuin. Op basis hiervan stellen wij een offerte op en als u akkoord gaat beginnen we met het ontwerpen van uw nieuwe tuin.

De volgende stap bij het maken van een ontwerp voor uw tuin is het opleveren van een conceptontwerp. Dit ontwerp omvat de algemene lay-out, plantplaatsing, paden, en andere kenmerken. Als u dit ontwerp goedgekeurd, gaan we verder met het definitief maken van het ontwerp. In dit stadium zullen we alle details voor de tuinaanleg aan het ontwerp toevoegen.

Als het ontwerp helemaal naar wens is, zou de volgende stap de aanleg van uw nieuwe tuin zijn. Gijsen Groen heeft meer dan 50 jaar ervaring in tuinaanleg en ontwerp en staat klaar om uw tuin tot in de puntjes te verzorgen. Wij zijn uw hovenier in Breda en omstreken voor het maken van een prachtig tuinontwerp en het aanleggen van uw tuin!

Prachtige Nieuwe Tuin Aanleggen

Wanneer het tuinontwerp gemaakt is, kunnen we beginnen met het aanleggen van uw nieuwe tuin. Een tuinaanleg begint bij het uitzetten van het ontwerp met markeringen en touwen, hiermee bepalen we de exacte locatie van planten, gazons of bestratingen. Als dit gedaan is, gaan we verder met het grondwerk. Dit omvat het voorbereiden van de grond voor bestrating, gazons en beplanting.

Zodra al het grondwerk klaar is, gaan we verder met het aanleggen van bestrating in uw tuin en het installeren van irrigatiesystemen, verlichting en elektrische aansluitingen. Vervolgens worden de grasmatten en planten geplaatst en wordt de tuin afgewerkt en opgeruimd. De laatste stap is samen met u controleren of alles naar wens is. Als dit het geval is, kunt u gaan genieten van uw gloednieuwe tuin!

Gijsen Groen heeft een team van 16 vakmensen en heeft meer dan 50 jaar ervaring in tuinaanleg. Wij hechten veel waarde aan hoge kwaliteit en staan klaar om uw tuin tot in de puntjes te verzorgen. Wij zijn uw hovenier in Breda en omstreken voor tuinaanleg en ontwerp!

Met Meer Dan 50 Jaar Ervaring Is Uw Ontwerp En Tuinaanleg Bij Ons In Goede Handen!

Onze Projecten

Onze Reviews

4,5 van de 5 sterren google reviews!

Voordelen Van Tuinaanleg

Een mooie tuin laten aanleggen brengt verschillende voordelen met zich mee. Hieronder hebben wij er een aantal voor u op een rijtje gezet.

1. Een nieuwe tuin aanleggen geeft u de gelegenheid uw persoonlijke stijl en voorkeuren naar voren te laten komen in uw tuin. Dit draagt aanzienlijk bij aan het comfort in uw tuin. Daarnaast zal de uitstraling en gezondheid van uw tuin aanzienlijk verbeteren.

2. Nieuwe tuinaanleg geeft u de kans uw tuin functioneler in te richten, bijvoorbeeld door een gazon en bestrating aan te leggen waar u lekker kunt zitten en in de zomer kunt barbecueën. Dit zal bijdragen aan de ruimte van uw tuin en het comfort.

3. Tuinaanleg draagt aanzienlijk bij aan de gezondheid en de groei van uw planten. Bij een nieuwe tuinaanleg wordt namelijk ook organisch materiaal aan de grond toegevoegd voor optimale gezondheid en groei van uw planten.

Wij Staan Klaar Voor Het Ontwerpen En Aanleggen Van Uw Gloednieuwe Tuin!

Onze Werkwijze Voor Tuinaanleg

Een nieuwe tuin aanleggen met Gijsen Groen begint bij het kennis maken en vaststellen van al uw wensen. Op basis van uw wensen en de details van het project maken wij een offerte. Als u hiermee akkoord gaat bespreken we de planning en kunnen we gaan beginnen met uw project.

Kennismaken & Wensen Vaststellen

Volledig Gratis Offerte

Akkoord Offerte & Planning Project

Start van uw Project

Wat Kost Tuinaanleg?

De kosten voor het aanleggen van een nieuwe tuin kunnen sterk variëren. Er zijn namelijk veel factoren waar rekening mee gehouden moet worden bij het berekenen van een prijs. Voorbeelden van deze factoren zijn bijvoorbeeld: de kosten van het ontwerp, grootte van de tuin, grondwerk, bestrating, beplanting, etc.

Als u een doordachte prijs wilt ontvangen voor een nieuwe tuinaanleg, kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij zullen dan al uw wensen vaststellen en alle details van het project noteren. Op basis van dit gesprek maken wij een offerte voor uw tuinaanleg. Als u vervolgens akkoord gaat met de offerte kunnen we de planning en startdatum gaan bespreken voor het aanleggen van uw tuin.

Gijsen Groen heeft meer dan 50 jaar ervaring met tuinaanleg en het maken van doordachte tuinontwerpen. Wij staan voor hoge kwaliteit en goede communicatie tijdens het gehele project. Als u antwoord wilt op de vraag: ‘Wat kost tuinaanleg?’ neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn uw ervaren hovenier in Breda en omstreken voor tuinaanleg en doordachte tuinontwerp!

Met trots hebben wij...

Jaar Ervaring
0 +
Succesvolle Projecten
0 +
Gemotiveerde Werknemers
0 +

Onze Recente Projecten

Het laatste nieuws & informatieve artikelen

Tuin Aanleggen In Breda Of Omstreken? Gijsen Groen Staat Voor U Klaar!