16 Reviews

Boomverzorger

Op Zoek naar een ervaren boomverzorger? Wij Staan voor u klaar!

Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring met boomverzorging. Ons ervaren team maakt hierbij gebruik van moderne technieken en kan elk project van klein tot groot aan. Gijsen Groen is uw ervaren boomverzorger in Breda en omstreken!

Google Reviews

4.5

Gratis Offerte Voor Boomverzorging

Boomverzorging Met Gijsen Groen

Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring met boomverzorging. Dit omvat onder andere het verplaatsen, snoeien en onderhouden van bomen. Wij hebben een vast team van 16 ervaren vakmensen, die klaar staan voor alle vormen van boomverzorging. Daarnaast maken we gebruik van de nieuwste technologieën, hulpmiddelen en indien nodig kranen en hoogwerkers.

Een project starten bij Gijsen Groen voor het verzorgen van uw bomen begint bij een kennismakingsgesprek. In dit gesprek stellen wij al uw wensen vast en maken we op basis hiervan een offerte. Als u akkoord gaat met de offerte zullen wij de planning met u bespreken en een startdatum afspreken.

Boomverzorging is werk dat zorgvuldig uitgevoerd moet worden. Wij hechten dan ook veel waarde aan uiterst hoge kwaliteit en goede communicatie om misverstanden te voorkomen. Werken met Gijsen Groen voor uw boomverzorging betekent een gestroomlijnd project met een hoogwaardig eindresultaat. Wij zijn uw boomverzorger in Breda en omstreken!

Ervaren Boomverzorger In Breda En Omstreken

Als u op zoek bent naar een ervaren boomverzorger in Breda of omstreken, dan bent u bij Gijsen Groen aan het juiste adres! Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring en een vast team van 16 vakmensen die klaar staan om uw bomen te verzorgen.

U kunt bij ons terecht voor alle vormen van boomverzorging. Wij doen boomverzorging in vorm van een servicecontract, dit betekent dat wij om de zoveel tijd langskomen om al uw bomen zoals besproken in het contract te verzorgen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor eenmalig onderhoud, het verplaatsen van bomen of het verwijderen van stronken/wortels.

Gijsen Groen kiezen voor uw boomverzorging betekent hoge kwaliteit en goede communicatie tijdens het gehele project. Wij zijn uw boomverzorger in Breda en omstreken!

Boomverzorging In breda of omstreken? Gijsen Groen is uw ervaren partner!

Onze Projecten

Onze Reviews

4,5 van de 5 sterren google reviews!

Voordelen Van Boomverzorging

Boomverzorging brengt verschillende voordelen met zich mee. Hieronder hebben wij er een aantal voor u op een rijtje gezet.

1. Regelmatig boomverzorging draagt bij aan veiligheid. Het verwijderen van dode takken en het identificeren van structurele problemen aan de boom vermindert het risico op vallende takken of het omvallen van bomen.

2. Ook draagt het regelmatig onderhouden van bomen bij aan een nette uitstraling. Een netjes gesnoeide boom ziet er verzorgder uit dan een boom waar dode takken aan zitten.

3. Bomen regelmatig verzorgen draagt bij aan de levensduur van een boom. Als dode takken verwijderd worden vermindert dit de kans op verspreiding van ziekten en groeien er nieuwe gezonde takken terug. Boomverzorging houdt de boom gezond en bevordert de groei van de bomen.

Wij zijn een boomverzorger met meer dan 50 jaar ervaring in Breda en omstreken!

Onze Werkwijze Voor Boomverzorging

Boomverzorging bij Gijsen groen begint bij het kennis maken en vaststellen van al uw wensen. Op basis van uw wensen en de details van het project maken wij een offerte. Als u hiermee akkoord gaat bespreken we de planning en kunnen we gaan beginnen met uw project. In het geval van boomverzorging kunnen er ook afspraken gemaakt worden over een servicecontract.

Kennismaken & Wensen Vaststellen

Volledig Gratis Offerte

Akkoord Offerte & Planning Project

Start van uw Project

Bomen Verplaatsen Met Gijsen Groen

Een boom verplaatsen vraagt veel expertise en moet zorgvuldig uitgevoerd worden door ervaren boomverzorgers. Voordat een boom verplaatst kan worden moet er eerst gekeken worden naar de gezondheid, leeftijd en grootte van de boom. Ook is het belangrijk om goed de regelgeving over het verplaatsen van bomen te bekijken. Sommige bomen hebben namelijk een beschermde status en daarvoor moet een vergunning voor aangevraagd worden.

Als dit geregeld is, moet de boom voorbereid worden. Dit omvat bijvoorbeeld snoeiwerk, zodat de boom kleiner wordt. Vervolgens wordt de boom uitgegraven, hierbij is het belangrijk dat er genoeg wortels meegenomen worden en dat bij de transportatie de aarde vochtig blijft.

De laatste stap is de herplanting en nazorg van de boom. Voor de herplanting van een boom moet een groot genoeg gat gegraven worden en moeten lucht kuilen vermijd worden. Wanneer de boom weer in de grond staat is het belangrijk om deze goed in de gaten te houden en genoeg water te geven. Als u op zoek bent naar een boomverzorger in Breda of omstreken met meer dan 50 jaar ervaring, dan bent u bij Gijsen Groen aan het juiste adres!

Met trots hebben wij...

0 +
Jaar Ervaring
0 +
Succesvolle Projecten
0 +
Gemotiveerde Werknemers

Onze Recente Projecten

Het laatste nieuws & informatieve artikelen

Gijsen Groen Is uw ervaren boomverzorger in breda en omstreken!