16 Reviews

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud: Wij Maken Uw Tuin Weer Als Nieuw!

Op zoek naar een hovenier die veel ervaring heeft en hoge kwaliteit werk levert? Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in tuinonderhoud en staan klaar uw tuin tot in de puntjes te verzorgen! Uw tuin weer als nieuw!

Google Reviews

4.5

Gratis Offerte Voor Tuinonderhoud

Tuinonderhoud Door Gijsen Groen

Regelmatig tuinonderhoud is van essentieel belang als u uw tuin mooi en gezond wilt houden. Wij hebben hier meer dan 50 jaar ervaring mee en ons vaste team van 16 vakmensen staat klaar uw tuin tot in de puntjes te verzorgen.

U kunt bij ons terecht voor eenmalig tuinonderhoud en voor tuinonderhoud in vorm van een servicecontract. Een servicecontract betekent dat wij om de zoveel tijd langs komen om tuinonderhoud bij u te verrichten. Bij ons begint tuinonderhoud bij een kennismakingsgesprek, hierin stellen we al uw wensen en de details van het onderhoud vast. Op basis van dit gesprek stellen wij een offerte op. Als u akkoord gaat zullen we op afgesproken datum starten met het onderhouden van uw tuin.

Een mooie tuin aanleggen is de eerste stap, maar deze moet ook onderhouden worden om deze mooi en gezond te houden. Tuinonderhoud omvat onder andere het verwijderen van onkruid, snoeiwerk, bodemverbetering, etc. Voor professioneel tuinonderhoud bent u bij Gijsen Groen aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring en staan klaar voor uw tuinonderhoud in Breda en omstreken!

Volledige Tuin Laten Onderhouden

Tuinonderhoud is essentieel voor het mooi en gezond houden van uw tuin. Het is bijvoorbeeld belangrijk om bepaalde planten om de zoveel tijd te snoeien om de groei te bevorderen en zieke takken te verwijderen, indien dit nodig is. Ook is het aanbrengen van organisch materiaal in de grond erg belangrijk, dit bevordert de gezondheid en de groei van uw planten.

Regelmatig uw tuin onderhouden is de beste keuze als u grotere problemen wilt voorkomen. Wij kunnen, als we regelmatig uw tuin onderhouden, problemen op tijd identificeren en voorkomen dat ze groter worden. Bij eenmalig onderhoud aan uw tuin zijn deze problemen mogelijk groter, dan dat ze zouden zijn als wij regelmatig langs zouden komen.

Voor professioneel tuinonderhoud bent u bij Gijsen Groen aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring en staan voor u klaar! Wij zijn uw ervaren hovenier in Breda en omstreken!

Tuin Laten Onderhouden? Met meer dan 50 jaar ervaring staan wij voor u klaar!

Onze Projecten

Onze Reviews

4,5 van de 5 sterren google reviews!

Voordelen Van Tuinonderhoud

Regelmatig uw tuin onderhouden brengt verschillende voordelen met zich mee. Hieronder hebben wij er een aantal voor u op een rijtje gezet.

1. Het eerste voordeel van regelmatig uw tuin laten onderhouden is dat uw tuin er mooi en verzorgd uit blijft zien. U heeft in dit geval bijvoorbeeld geen last van onkruid, dode blaadjes en dode takken.

2. Regelmatige inspecties tijdens het tuinonderhoud kunnen zorgen voor een vroegtijdige identificering van insectenplagen en plantenziekten. Als dit op tijd bestreden wordt, bevordert dit de gezondheid en groei van uw planten aanzienlijk. Ook is het erg belangrijk om regelmatig organisch materiaal in de bodem van uw tuin aan te brengen. Hierdoor blijven planten gezond en wordt de groei bevorderd.

3. Regelmatig uw tuin laten onderhouden draagt aanzienlijk bij aan de levensduur van uw tuin. Onderhoud aan beplanting, bestrating en gras zorgt ervoor dat alles netjes blijft en het langer meegaat.

Klein of groot tuinonderhoud, Gijsen Groen Staat voor u klaar!

Onze Werkwijze Voor Tuinonderhoud

Tuinonderhoud bij Gijsen Groen begint bij het kennis maken en vaststellen van al uw wensen. Op basis van uw wensen en de details van het project maken wij een offerte. Als u hiermee akkoord gaat bespreken we de planning en kunnen we gaan beginnen met uw project.

Kennismaken & Wensen Vaststellen

Volledig Gratis Offerte

Akkoord Offerte & Planning Project

Start van uw Project

Wat Kost Tuinonderhoud?

De kosten van tuinonderhoud kunnen sterk variëren, dit hangt namelijk af van de grootte van uw tuin, materiaalkosten, de typewerkzaamheden, etc. Daarnaast hangt het ook af van of u uw tuinonderhoud in vorm van een servicecontract wilt of u tuin eenmalig wilt laten onderhouden.

De exacte kosten om uw tuin te laten onderhouden zijn moeilijk te zeggen. Om de exacte kosten van tuinonderhoud te bepalen kunt u het beste even contact met ons opnemen. Tijdens dit contact zullen wij uw wensen identificeren en alle details van het project noteren. Op basis hiervan ontvangt u een offerte voor het laten onderhouden van uw tuin.

Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring met tuinonderhoud en hechten veel waarde aan hoge kwaliteit en goede communicatie tijdens het onderhouden van uw tuin. Ons vaste team van 16 vakmensen zal uw tuin tot in de puntjes verzorgen. Wij zijn ervaren hoveniers in Breda en omstreken voor tuinonderhoud!

Met trots hebben wij...

Jaar Ervaring
0 +
Succesvolle Projecten
0 +
Gemotiveerde Werknemers
0 +

Onze Recente Projecten

Het laatste nieuws & informatieve artikelen

Uw tuin laten onderhouden in breda of omstreken? Wij staan voor u klaar!